Ota yhteyttä

Taloustaivas Oy on tilitoimisto, jossa yhdistyy osaaminen, kokemus ja ketteryys. Jätä yhteydenottopyyntö ja pyydä tarjous.

anneli

Anneli Rosenberg

Asiakaspalvelija, toimitusjohtaja
040 050 6634
anneli.rosenberg@taloustaivas.fi

“Olen toiminut yrittäjänä useilla aloilla vuodesta 1998 ja tehnyt erilaisia taloushallinnon tehtäviä käytännössä koko ikäni. Minun määräävin luonteenpiirteeni ja suurin eteenpäin ajava voima on auttamisen halu. Taloustaivas onkin perustettu tästä lähtökohdasta; halusta auttaa yrittäjiä. Olen Taloustaivaan asiakaspalvelija, toimitusjohtaja ja perustaja, tässä nimenomaisessa järjestyksessä.

Taloustaivaaseen on koottu useita oman erikoisosaamisalueensa experttejä vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Joka ikinen Taloustaivaan osakkaista on, tai on ollut jossain kohtaa elämänsä varrella itse yrittäjänä, joten voisin väittää, että ymmärrämme mitä yrittäjä haluaa ja tarvitsee.”

paivi

Päivi Järvinen

Neuvonantaja, kirjanpitäjä
050 594 1862
paivi.jarvinen@taloustaivas.fi

“Olen ollut taloushallinnon alalla noin 30 vuotta ja työkokemusta on karttunut monipuolisesti eri tehtävistä. Taloushallinnon ammattilaisena olen tarkka ja jämpti. Mottoni kuuluukin: sen minkä taaksesi jätät, sen edestäsi löydät! Taloustaivaassa toimin neuvonantajana.

Vapaa-ajalla minut saattaa nähdä nahkapuku päällä moottoripyörän selässä tai kesämökillä rentoutumassa.”

jenni

Jenni Marttila

Markkinointipäällikkö
040 559 2881
jenni.marttila@taloustaivas.fi

“Olen energinen tehopakkaus, jolta ei lopu tekeminen kesken. Nuoresta iästäni huolimatta minulla on kokemusta niin markkinoinnin tehtävistä, myynnistä, taloushallintotehtävistä kuin yrittäjyydestäkin. Taloustaivaassa vastaan yrityksen markkinoinnista. Lisäksi työnkuvaani kuuluu myynnin tukitoimet sekä hallinnolliset tehtävät.

Vapaa-aikani menee kahden pienen lapsen kanssa touhutessa tai kuntosalilla. Olen ahkera, tavoitteellinen ja kunnianhimoinen, mutten kuitenkaan tingi rentoutumisesta ja hauskanpidosta.”

WhatsApp Image 2018-08-28 at 10.14.40

Mirja Heino

Toimistopäällikkö, kirjanpitäjä
040 680 0850
mirja.heino@taloustaivas.fi

”Olen toiminut jo useamman vuoden taloushallinnon alalla. Kokemusta on kertynyt vuosien saatossa myös markkinatutkimusalalta, erilaisista tuotantojärjestelmistä sekä muista toimistotöistä laajalla skaalalla. Työssäni olen tarkka, tehokas ja järjestelmällinen, jotta asiat pysyvät hallittavissa, vaikka hetkittäin olisi kovakin kiire. Taloustaivaassa toimin toimistopäällikkönä ja kirjanpitäjänä.

Vapaa-ajalla harrastan tanssimista sekä näyttelemistä. Tällä hetkellä pyöritänkin sekä tanssiyhdistystä että Lohjan Harrastajanäyttelijät -yhdistystä puheenjohtajana. Aina joskus nousen myös lavalle esiintymään Lohjan Teatterilla.”

paivi2

Päivi Hyvärinen

Kirjanpitäjä
+358 50 437 2251
paivi.hyvarinen@taloustaivas.fi

“Olen tehnyt taloushallintoon liittyviä tehtäviä vuodesta 1978 alkaen. Suoritin vuonna 2006 KLT-tutkinnon. Autan mielelläni asiakkaita ongelmatilanteissa. Minulla on kokemusta osakeyhtiöistä, toiminimistä, kommandiittiyhtiöistä, yhdistyksistä, säätiöistä ja rahoituslaitoksista. Olen työurani aikana tehnyt myös konsernitilinpäätöksiä. Taloustaivaassa toimin kirjanpitäjänä.

Olen mielestäni viherpeukalo ja pidän puutarhanhoidosta. Talvella lähden mielelläni kaukomaille lataamaan akkuja. Koiran kanssa lenkkeily pitää huolen arkiliikunnasta.”

paul

Paul Martin

Kirjanpitäjä
+358 50 063 0168
paul.martin@taloustaivas.fi

“Olen plus-miinus-kerto-jako -laskutaidon omaava insinööri. Nyt olisi tarkoitus soveltaa tätä mystistä taitoa taloushallintoon. Olen toiminut viestinnän alalla koko ikäni ja siitä osan aikaa yrittäjänä, joten yrittäjäelämän ihanuus on tullut koettua. Taloustaivaassa toimin kirjanpitäjänä ja laatuvastaavana.

Vapaa-aikana pidän itseni loistavassa kunnossa liikkumalla kaksi kertaa päivässä. Vetovastuun siitä kantaa kaksi ylienergistä Cockerspanielia.

Voit tutustua yritykseeni osoitteessa menestyksensalaisuus.fi

juha

Juha Lindholm

Veroasiantuntija
+358 40 545 5494
juha.lindholm@meritline.fi

“Minulla on vuosikymmenien kokemus niin taloushallinnosta kuin verotuksestakin. Olen kauppatieteiden maisteri sekä HT-tilintarkastaja. Olen toiminut verotarkastajana, pörssiyhtiön tilintarkastajana sekä tilitoimistoyrittäjänä. Nykyisin keskityn lähinnä yrityksen ja sen omistajan verotuksen suunnitteluun, jolla saavutetaan yleensä merkittävät verosäästöt. Taloustaivaassa toimin osakkaana ja hallituksen jäsenenä huolehtien asiakkaittemme veroasioista.

Voit tutustua yritykseeni osoitteessa meritline.fi

vuorinen

Jukka-Pekka Vuorinen

Hallituksen puheenjohtaja
+358 400 626 567
jp@pjteam.fi

“Toimin pääasiallisesti yritysten sekä yksilöiden kehittäjänä ja sparraajana sekä sarjayrittäjänä. Minulla on takanani yli 30-vuotinen menestyksekäs ura toimitusjohtajana, hallitusjäsenenä ja suurprojektien vetäjänä kotimaassa ja ulkomailla erityisesti huippu-urheilun maailmassa, PK-yrityksissä, yhdistyksissä sekä säätiössä. Taloustaivaan puheenjohtajana ja osakkaana minulla on ilo työskennellä uusien huippuosaajien kanssa sekä tuoda omaa kokemustani yhtiön kehittämisen hyväksi.

Harrastamme vaimoni kanssa omien lastenlastemme hoitoa, sauvakävelyä, uintia ja pihatöitä. Urheilumaailmassakin olen edelleen mukana hoitamassa luottamustehtäviä.

Voit käydä tutustumassa yritykseeni osoitteessa pjteamoy.com

petri

Petri Björkbacka

+358 458 033 955
petri.bjorkbacka@unitylife.fi

Näyttökuva 2019-11-25 kello 14.03.19

Otto Saarimaa

Kirjanpitäjä
+358 40 866 8597
otto.saarimaa@taloustaivas.fi

taloustaivas20202_huhtikuu_fullreso_iso-3

Nea Lindström

Kirjanpitäjä
+358 45 233 9364
nea.lindstrom@taloustaivas.fi

“Vanhana jalkapalloilijana olen oppinut, että jos jotain haluaa saavuttaa, sen eteen pitää tehdä lujasti töitä! Olen kolmannen sukupolven kirjanpitäjä, joten olen pienestä pitäen saanut pyöritellä papereita ja numeroita. Olen motivoitunut nuori kirjanpitäjä ja intoa sekä sinnikkyyttä löytyy. Olen aina valmis ottamaan uusia haasteita vastaan.

Vapaa-ajalla tykkään olla kavereiden kanssa tai moottoripyörän selässä.”

taloustaivas20202_huhtikuu_fullreso_iso-7

Ritva Hyttinen

Kirjanpitäjä
+358 40 723 6836
ritva.hyttinen@taloustaivas.fi

”Olen sporttinen, spontaani ja sosiaalinen taloushallinnon ammattilainen. Minulla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus erilaisista taloushallinnon työtehtävistä. Minulle on tuttuja niin säätiöt, yhdistykset, pienyritykset kuin isotkin yhtiöt. Olen toiminut näissä talous- ja hallintovastaavana. Olen toimeentarttuva, enkä pelkää uusia haasteita. Taloustaivaassa toimin Procontor-vastaavana ja kirjanpitäjänä.

Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta, mökkeily, luonnossa liikkuminen ja pojanpoikani kanssa touhuilu.”

Ota yhteyttä!

© 2017 Taloustaivas Oy
Design Mainostoimisto BrandX • brandx.fi