Palvelumme

Meiltä saat kirjanpidon, verotuksen ja talousjohtamisen asiantuntemusta yhdestä paikasta.

Taloustaivas panostaa asiakaskeskeiseen palveluun, erinomaiseen laatuun ja ennakoivaan taloushallintoon yrittäjää sparraavalla otteella. Tiimillämme on pitkä kirjanpitokokemus sekä erityistä taloushallinnon ja verojuridiikan osaamista. Taloustaivaassa yhdistyy laaja osaaminen, kokemus sekä pienen tilitoimiston ketteryys. Räätälöimme palvelumme yhdessä kanssanne juuri teidän tarpeidenne mukaan. Asiakkaanamme sinulla on oma kirjanpitäjä, jolta saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Kirjanpitäjänne seuraa ja tulkitsee yrityksesi talouden kehitystä jatkuvasti ja auttaa ratkaisemaan välittömästi mahdolliset ongelmatilanteet. Kirjanpitäjänne vastaa mieltä askarruttaviin kysymyksiinne helposti ja nopeasti. Meillä et ole pelkästään asiakas, vaan kumppani.

Sähköiset palvelut

Olemme sähköinen tilitoimisto, joten asiakkaanamme yrityksesi asiat hoituvat ketterästi, kätevästi ja kustannustehokkaasti.

Asiakkaanamme saat käyttöösi sähköiset työkalut (Visma, eTasku…), joiden avulla säästät huomattavasti aikaa, rahaa sekä luontoa. Yksi tärkeimmistä arvoistamme on kestävä kehitys. Uusimman teknologian ja sähköisten palveluiden avulla asioit kanssamme helposti, luontoa säästäen.

Asiantuntijapalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme myös laadukkaat asiantuntijapalvelut. Liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, mikä luo haasteita yrityksille. Asiantuntijapalveluidemme avulla saat yrityksesi kasvun tai muutosvaiheen tueksi esimerkiksi verotukseen sekä talousjohtamiseen liittyviä neuvoja. Meillä on osaamista, jota et muualta saa. Kirjanpitäjämme antavat tavanomaista veroneuvontaa muun muassa arvonlisäverotukseen ja yrityksen tuloverotukseen liittyen. Vaativampiin tilanteisiin tarjoamme verokonsultointia yhteistyöverkkomme kautta. Ulkoistettu CFO-palvelu on nerokas keino vapauttaa pk-yrityksen toimitusjohtajan resurssia ennusteiden ja kassavirran suunnittelusta yrityksen kasvun luotsaamiseen. Talousjohtaja toimii kirjanpitäjän jatkeena toimitusjohtajan oikeana kätenä.

© 2017 Taloustaivas Oy
Design Mainostoimisto BrandX • brandx.fi