Palvelumme

TALOUSTAIVAS

KIRJANPITO

Taloustaivas panostaa asiakaskeskeiseen palveluun, erinomaiseen laatuun ja ennakoivaan taloushallintoon yrittäjää sparraavalla otteella. Tiimillämme on pitkä kirjanpitokokemus sekä erityistä taloushallinnon ja verojuridiikan osaamista.

Kirjanpitopalveluihimme kuuluu:

• Kuukausittainen kirjanpito ja kausiveroilmoitukset
• Tilinpäätökset ja veroilmoitukset
• Ostolaskujen käsittely ja maksatus
• Myyntilaskut
• Kuukausittaiset jaksotukset

TALOUSTAIVAS

PALKANLASKENTA

Tarjoamme tehokasta palkanlaskentapalvelua, joka vastaa kaikkiin yrityksesi tarpeisiin. Tunnemme työaikalain sekä useat eri työehtosopimukset ja osana palkanlaskentapalveluamme huolehdimme muun muassa viranomaisilmoitusten tekemisestä sekä henkilökohtaisen verotuksen optimoinnista. Käytämme ajantasaista tietoa ja tehokkaita järjestelmiä varmistaaksemme palkanlaskennan tarkkuuden. Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille ensisijaista ja tarjoamme henkilökohtaista ja yksilöllistä palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Liity mukaan tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja anna meidän hoitaa palkanlaskentasi tehokkaasti, luotettavasti ja stressittömästi. Ota yhteyttä ja kuule lisää siitä, kuinka voimme tehdä yhteistyöstä mahdollisimman myönteistä ja tuloksellista.

Palkanlaskentapalveluihimme kuuluu:

• Palkkojen laskeminen
• Palkkojen, verojen ja sivukulujen maksaminen
• Viranomaisilmoitusten laatiminen
• Henkilökohtaisen verotuksen optimointi

TALOUSTAIVAS

PALKANLASKENTA

Olemme sähköinen tilitoimisto, joten asiakkaanamme yrityksesi asiat hoituvat ketterästi, kätevästi ja kustannustehokkaasti. Asiakkaanamme saat käyttöösi sähköiset työkalut (Visma, eTasku…), joiden avulla säästät huomattavasti aikaa, rahaa sekä luontoa. Yksi tärkeimmistä arvoistamme on kestävä kehitys. Uusimman teknologian ja sähköisten palveluiden avulla asioit kanssamme helposti, luontoa säästäen.

TALOUSTAIVAS

ASIANTUNTIJAPALVELUT

Tarjoamme asiakkaillemme myös laadukkaat asiantuntijapalvelut. Liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, mikä luo haasteita yrityksille. Asiantuntijapalveluidemme avulla saat yrityksesi kasvun tai muutosvaiheen tueksi esimerkiksi verotukseen sekä talousjohtamiseen liittyviä neuvoja. Kirjanpitäjämme antavat tavanomaista veroneuvontaa muun muassa arvonlisäverotukseen ja yrityksen tuloverotukseen liittyen. Vaativampiin tilanteisiin tarjoamme verokonsultointia yhteistyöverkkomme kautta. Ulkoistettu CFO-palvelu on nerokas keino vapauttaa pk-yrityksen toimitusjohtajan resurssia ennusteiden ja kassavirran suunnittelusta yrityksen kasvun luotsaamiseen. Talousjohtaja toimii kirjanpitäjän jatkeena toimitusjohtajan oikeana kätenä.