Töihin meille

Haemme kirjanpitäjää

Taloustaivas Oy on Espoon Finnoossa sijaitseva kasvava tilitoimisto. Panostamme asiakaskeskeiseen palveluun, erinomaiseen laatuun ja ennakoivaan taloushallintoon yrittäjää sparraavalla otteella. Olemme erikoistuneet taloushallinnon, verotuksen ja talousjohtamisen osaamisalueisiin.

Haemme ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme, vakituiseen työsuhteeseen

Tilinpäätöstaitoista kirjanpitäjää

Työssäsi vastaat asiakkaiden osto- ja myyntireskontrasta sekä kirjanpidosta, palkanlaskennasta ja tilinpäätöksestä Netvisor-taloushallintojärjestelmää käyttäen.

Odotamme sinulta monipuolista kokemusta vastuullisista kirjanpidon ja palkanlaskennan tehtävistä, tilinpäätöstaitoa sekä hyvää kokonaiskäsitystä taloushallinnon prosesseista. Työssäsi tarvitset toimistojärjestelmien hyvää osaamista (Word, Excel jne.), paineensietokykyä ja hyviä asiakaspalvelutaitoja. Edellytämme KLT-tutkintoa tai valmiutta suorittaa se lähitulevaisuudessa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä, jatkuvan koulutuksen ja tuen kartuttaa omaa osaamistasi. Meillä on mahdollisuus etätyöhön sekä joustaviin työaikoihin. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti, kun sopiva henkilö paikkaan on löydetty. Hakijoita haastatellaan jo hakuajalla.

Tartu tilaisuuteen, lähetä avoin hakemus sekä CV sähköpostilla osoitteeseen anneli.rosenberg@taloustaivas.fi ja tule osaksi kasvavaa kirjanpitotiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Anneli Rosenberg
+358 400 506 634
anneli.rosenberg@taloustaivas.fi
Finnoonniitynkuja 1, Espoo

© 2017 Taloustaivas Oy
Design Mainostoimisto BrandX • brandx.fi