• Home
  • Kauttamme apua nyt myös yrityskauppoihin

Olemme iloisia ja ylpeitä ilmoittaessamme, että Anneli, Taloustaivaan toimitusjohtaja, on liittynyt Suomen Yrityskaupat Oy:n asiantuntevaan tiimiin! 🥳  

Suomen Yrityskaupat Oy on maamme johtava pk-yritysten omistajanvaihdosten asiantuntija. Heidän tiiminsä tarjoaa kattavia palveluja ja tukea yrittäjille yrityskaupan eri vaiheissa. Anneli tulee toimimaan yrittäjien kumppanina ja auttamaan heitä saavuttamaan liiketoiminnalliset tavoitteensa. 

Yrityskaupat ovat monimutkaisia prosesseja, joissa tarvitaan asiantuntevaa ohjausta ja tukea. Anneli on sitoutunut auttamaan yrittäjiä keskittymään liiketoiminnan ydintehtäviin ja tarjoamaan heille tarvittavat tiedot ja resurssit menestyksekkääseen yrityskauppaan. 

Anneli on innoissaan tästä uudesta luvusta urallaan ja odottaa innolla mahdollisuutta työskennellä yrittäjien kanssa. Hän uskoo vahvasti, että yhdessä Suomen Yrityskaupat Oy:n tiimin kanssa he voivat vaikuttaa merkittävästi pk-yritysten omistajanvaihdosten maailmaan ja auttaa yrittäjiä saavuttamaan tavoitteensa. 

Anneli jatkaa edelleen myös Taloustaivaan toimitusjohtajana, nämä toimet kulkevat käsi kädessä. Kun etsit luotettavaa kumppania yrityskauppojen toteuttamiseen, olitpa sitten ostamassa tai myymässä yritystäsi, ota rohkeasti yhteyttä Anneliin!  

📞 0400 506 634