• Home
  • Saammeko esitellä: Taloustaivaan tuorein osakas ja taloushallinnon virtuoosi!

Taloustaivas on täynnä kirkkaita tähtiä, ja yksi niistä on Zahra, joka on juuri liittynyt osakkaaksi Taloustaivaan tiimiin.  ✨

Zahran polku Taloustaivaalla alkoi 1. joulukuuta 2020, kun hän aloitti harjoittelijana. Nopeasti hän osoitti kykynsä ja sitoutumisensa, mikä johti vakinaistamiseen 1. heinäkuuta 2021. Matka kohti osakkuutta on ollut täynnä intohimoa ja ammatillista kasvua. 

Zahra on kotoisin Afganistanista ja on asunut Suomessa yhdeksän vuotta. Hänen monikulttuurinen taustansa ja pitkäaikainen oleskelunsa Suomessa tuovat ainutlaatuista näkökulmaa hänen työhönsä ja vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa. 

Taloushallinnossa Zahra on todellinen asiantuntija. Hän toimii kaikkien kirjanpitäjien esihenkilönä ja johtajana, vastaten monimutkaisista taloushallinnon tehtävistä Taloustaivaan suurimpien asiakkaiden parissa. Zahra hallitsee kirjanpidon kaikki kommervenkit ja tarjoaa asiakkailleen luotettavaa ja kattavaa palvelua. 

Zahra ei ole pelkästään työssään loistava, vaan myös vapaa-ajallaan hän jatkaa oppimistaan suorittamalla jatko-opintoja. Zahra on pienen lapsen äiti ja omistautunut perheelleen. Vapaa-ajastaan Zahra nauttii elokuvien parissa.  

Miksi Zahra sitten haluaa olla osa Taloustaivasta? Hänen mukaansa urakehityksen mahdollisuudet, monipuoliset työtehtävät, oman osaamisen kasvattaminen, itsensä haastaminen sekä suomen kielen oppiminen ovat kaikki osa sitä ainutlaatuista ympäristöä, joka Taloustaivaalla vallitsee. Zahra kokee olevansa osa tiimiä, jossa hän voi menestyä ammatillisesti ja kasvaa yhdessä muiden kanssa. 

Taloustaivas on ylpeä siitä, että Zahra on nyt osa sen omistajakuntaa. Hänen panoksensa ja ammattitaitonsa ovat merkittävä osa Taloustaivaan menestystarinaa, ja tulevaisuudessa odotamme yhdessä innolla, mitä vielä voimme saavuttaa yhdessä. 💙